Eiksmarka tannlegesenter - resepsjonen

Wuba Kassahun​

Bli kjent med Wuba

Språk

Norsk, engelsk,  amharisk, litt fransk

Hvorfor ble du tannlege?

Jeg har alltid vært fascinert av tannlegeyrket helt fra barneskolen og den fantastiske skoletannlegen min. Alle i klassen digget han. Han var så flink og snill og god med barn. Han var ulik alle andre og han virket så genuint glad i jobben sin. Mulig det ble plantet en frø inni meg om å bli tannlege allerede da.

Hvordan ser en perfekt arbeidsdag ut for deg?

Det jeg elsker med tannlegeyrket er variasjonen i hverdagen. Ingen pasienter er like, og ingen behandlinger er like. Det å skreddersy optimale behandlingsplaner, de gode samtalene på stolen med pasienter, latteren under kaffepausen med kollegene og det å jobbe kunstnerisk med estetiske behandlinger, alt det er med på å gjøre en arbeidsdag perfekt.

Hvordan er det å jobbe på Eiksmarka?

Kunne ikke hatt en bedre arbeidsplass, rett og slett. En ting er at det helt subjektivt er Norges eller kanskje til og med nordens fineste tannklinikk, men en annen ting er alle de fantastiske menneskene som jobber her. Det er en gjeng med likesinnede som får det beste ut av hverandre, og den gode energien har mange av våre pasienter lagt merke til og kommentert. Og ikke minst alle de fantastiske pasientene våre som lyser opp hverdagen vår. 

Hva er det som motiverer deg?

Det som motiverer meg er å få frem det beste i mennesket, hos meg, hos mine kolleger og hos mine pasienter. Hos våre pasienter ved at de får en helhetlig oppfølging som forbedrer tannhelsen deres betraktelig, Hos mine kolleger ved gi dem den rammen og oppfølgingen de trenger til å bli trygge i sine roller og utvikle seg. Reisen jeg har hatt med klinikken siden overtakelse i 2016 til nå, og alt det spennende vi har i vente, motiverer meg til å stå på hver eneste dag 🙂

Har du noen spesielle interesser?

Jeg er en av svært få tannleger i Norge som har tatt flere kurs i Digital Smile Design, både i Madrid i Spania  i 2018 og Sao Paulo i Brasil i 2019 og i ettertid på nett med noen av de dyktigste tannlegene i hele verden. Jeg har siden den gang gjort mange Digital Smile Design behandlinger med stor suksess og videreutvikler meg stadig i feltet. Jeg jobber også mye med usynlig tannregulering og implantat behandling. Jeg anser meg som en veldig allsidig tannlege, og det gjenspeiler seg i alt det forskjellige jeg er involvert med i bransjen.

wuba

Bestill time

Fyll ut informasjon så vil en av våre medarbeidere kontakte deg