Tannbleking

tannbleking Eiksmarka tannlegesenter

Tannbleking

Vi tilbyr profesjonell tannbleking skreddersydd for den enkelte, og som gir imponerende resultater. Tannbleking er en minimalt invasiv, samt sikker og givende estetisk løsning for mennesker med misfargede tenner, eller de som ønsker et mer blendende smil.

Behandlingsoversikt

Tannbleking fungerer fordi emalje og dentin er porøse og halvgjennomtrengelige materialer, slik at peroksydgeléen er i stand til å diffundere gjennom dem. Når blekegeléen brytes ned, reagerer den med pigmentmolekyler i tennene, og endrer de optiske egenskapene til disse molekylene og skaper dermed oppfatningen av hvitere tenner.

2 måter å bleke tennene på

Vi vil veilede deg gjennom de nyeste prosedyrene innen tannbleking, diskutere dine preferanser, livsstilsfaktorer, timing og eventuelle tidligere erfaringer før vi anbefaler den skreddersydde planen for bleking.

 

Profesjonell tannrengjøring er ofte tilstrekkelig for å fjerne de fleste eksterne flekker. Dette er vanligvis det første trinnet i prosessen. Våre erfarne hygienikere vil sørge for at du får en behagelig, grundig rengjøring og vil anbefale selvpleie slik at du kan få mest mulig ut av din tannbleking.

Ved å bruke spesialtilpassede blekebrett vil vi designe en protokoll slik at du kan bleke tennene hjemme hos deg selv. Dette vil omfatte en rekke forskjellige styrkeblekende geléer designet for å påføres i forskjellig varighet, noe som bidrar til å minimere følsomheten og maksimere resultatene. De fleste individer oppnår ønsket resultat innen 3-4 uker, og med bleking hjemme har du full kontroll over blekeprosessen.

Hva bruker vi?

På Eiksmarka Tannlegesenter bruker vi en todelt blekningsløsning som kombinerer et aktivt oksygenskum infundert med nano-hydroksyapatite som er i stand til å feste seg til tannoverflaten.

Det aktive skummet reparerer emalje og gir 6% hydrogenperoksid til tennene, som materialiserer og reparerer.

Hva kan du forvente?

  • Resultatet er et hvitere, lysere smil og en sterkere, jevnere tannflate som er mindre sannsynlig til å få flekker i fremtiden.
  • Konsentrert nano-hydroksyapatittserum påføres deretter på tennene, noe som materialiserer og reparerer tannoverflaten, og gir deg et sunt hvitt smil uten følsomhet eller skade på emaljen.
  • Selv pasienter som generelt lider av følsomme tenner, vil oppleve at følsomheten deres blir sterkt redusert etter behandling. Det er ingen helserisiko for pasienten, verken svekkelse eller annen skade på tannemaljen, med riktig overvåket profesjonell tannbleking.