digital smile design

Digital Smile Design ™

Finn frem smilet i alle anledninger!

Finn frem smilet i alle anledninger!

Estetisk og gjenopprettende tannbehandling blir mer og mer populært, og Eiksmarka Tannlegesenter er glade for å kunne tilby DSD (Digital Smile Design).

Feiljustering, chipping og forskyvning er eksempler på problemer som kan påvirke smilet vårt. DSD lar deg velge ditt smil, og du kan se den foreslåtte løsningen og resultatene før behandlingen begynner. Deretter vil en sekvens av avtaler levere det resultatet vi lovet – og du ønsket.

Forbedret digital fotografering

Du har kanskje lært deg selv å smile på en “bevoktet” måte hvis du ikke liker smilet ditt. Det er svært viktig at du kan uttrykke deg uten å føle deg selvbevisst, ettersom studier har vist at det er en sammenheng mellom uvilje til å smile og tilstander som depresjon. Vi vil gjøre deg fornøyd! Begynnelsen på å designe smilet ditt starter med flotte bilder av deg slik du er nå.

Videoanalyse

Studier har vist at leppebevegelser i naturlig tale er veldig forskjellige fra de i et posert smil. Vi ser ofte ikke oss selv slik andre gjør, så et kort videoklipp hjelper oss å se hvordan smilet ditt er relatert til ansiktet ditt ved normal tale.

Smile Design-analyse

Vi trenger så mye innspill fra deg som du ønsker å gi oss. Når vi designer endringer i smilet ditt, begynner vi med sluttresultatet i tankene. Det kombineres med hvordan du er nå, samt alle underverkene i moderne tannbehandling for å finne en løsning som fungerer ut fra et helhetsperspektiv, med tanke på biologi, helse og funksjon. Dette blir deretter sendt videre til vårt dyktige team av keramikere, tannteknikere og spesialister som kan gi råd om alle aspekter ved behandlingen, og bidra til utformingen av ditt nye smil!

Prøvekjøring

Lar deg (og oss) forhåndsvise hvordan ditt endelige smil vil se ut. Sammen kan vi ta beslutninger om tannlengde, form, farge og så videre.

Endelig forberedende Design

Fordelen med Digital Smile Design er forutsigbarhet når det gjelder det endelige resultatet – enten vi bruker kroner, fasetter, kompositt, tannimplantat eller andre behandlinger.

Forutsigbare resultater

Du vil få et smil som er skreddersydd for deg, og denne gangen slutter du ikke å smile!